Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Lázár: Át kell alakítani a kedvezmények rendszerét Nyomtatás E-mail
Írta: Fidesz   
2011. május 17.

Image"Felül kell vizsgálni a korábbi kedvezményeket a rendészeti ágazatban, amikor a közbiztonság hazánk egyik legnagyobb problémája." - hangsúlyozta Lázár János hétfői, parlamentben tartott sajtótájékoztatóján. A frakcióvezető kijelentette: a foglalkoztatás bővítéséhez át kell alakítani a kedvezmények rendszerét.

Tovább...
 
Moha is csatlakozott a Székesfehérvár - Sárkeresztes oktatási társuláshoz Nyomtatás E-mail
Írta: Bácskai Gergely   
2011. május 16.

ImageMa reggel a települések polgármesterei aláírták azt a szerződést, mellyel Moha hivatalosan is csatlakozott a Székesfehérvár - Sárkeresztes Közoktatási Intézményi Társuláshoz. Székesfehérvár polgármestere úgy fogalmazott az aláíráskor, hogy ez is egy jó példája annak, hogy a települések képesek maguk is igazi társulások létrehozására. Sok oka lehet ennek, de a lényeg, hogy valódi együttműködésen alapulnak. Mohán jelenleg majd 60 gyermek él, közülük pedig 39-en általános iskolásak.

Tovább...
 
Ciprusi vendégdiákok látogattak el a Városházára Nyomtatás E-mail
Írta: Bácskai Gergely   
2011. május 16.

ImageCiprusi vendégdiákokat fogadott és kalauzolt a Városházán dr. Cser-Palkovics András polgármester. A külföldi diákok a II. Rákóczi Ferenc Magyar-Angol Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola vendégei, akik az intézmény jubileuma alkalmából május 11-e és május 18-a között vendégeskednek Székesfehérváron.

Tovább...
 
Orbán: A nemzeti önbecsüléssel rendelkező országok az erősek Nyomtatás E-mail
Írta: MTI   
2011. május 16.

Image"A nemzeti önbecsüléssel rendelkező országok az erősek" címmel Orbán Viktor magyar miniszterelnökkel közölt interjút pénteken a Frankfurter Allgemeine Zeitung internetes kiadása. Az interjút - amely a német konzervatív napilap szombati számában jelent meg - Georg Paul Hefty, az újság magyar származású szemleírója készítette, aki mindenekelőtt az új magyar alaptörvényről és Magyarország soros uniós elnöki tevékenységéről kérdezte a kormányfőt.

Tovább...
 
Történelmi hagyomány és jövőbe mutató innováció Nyomtatás E-mail
Írta: Fidesz   
2011. május 16.

ImageA gazdag történelmi múlt és a jelenkori gazdasági erőcentrum kettősségéről, a Székesfehérvárt érintő infrastrukturális beruházásokról és az időközi választásról kérdezte többek között a fidesz.hu a város polgármesterét. Cser-Palkovics András értékelte a médiatörvény óta eltelt időszakot is, bocsánatkérésre szólítva fel az alaptalanul vádaskodókat. A városvezető beszámolt a Videoton első bajnoki címét követő ünneplésről is.

Tovább...
 
Miért nem valósulhat meg eredeti formájában a Királyi séta-projekt? Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2011. május 16.

ImageMészáros Attila egy képviselői sajtótájékoztatón elhangzottakra reagálva közleményben foglalta össze a Királyi séta-projekt elmaradásának okait. Knizse Gyula képviselő úr felvetését az önkormányzati Fidesz-frakció helyettes vezetője érthetőnek tartja, hiszen a hír hallatán a fehérváriakban számos kérdés merülhet fel, különösen az érintett területeken, a Belvárosban és a Szedreskertben lakók körében.

Tovább...
 
Fehérvárcsurgón a Károlyi kastélyban tartották az idei megyenapot Nyomtatás E-mail
Írta: Bácskai Gergely   
2011. május 16.

ImageÜnnepi közgyűléssel erősítették meg Fejér megye településeinek összetartozását Fehérvárcsurgón a Károlyi kastélyban az idei megyenapon. A képviselők határozatot hoztak arról is, hogy az országban elsőként Fejér Termék – védjeggyel biztosítják a megyében készült élelmiszeripari termékek védelmét.

Tovább...
 
Karcsúbb, feszesebb test - pihenés közben! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2011. május 14.

ImageKi ne szeretne karcsúbb és feszesebb popsit, amelyhez „őzikés” combok társulnak? A sport és a diéta viszont nem mindig képes meghozni azt a végeredményt, amelyről a hölgyek álmodnak. Ráadásul a konditerem, a futás rengeteg időt és energiát elvesz az embertől, a csodaszereknek kikiáltott tabletták többsége pedig még tovább ronthat a helyzeten káros mellékhatásai miatt. – Sokkal egyszerűbb pihenve, hangulatos környezetben, relaxálva karcsúsodni, szépülni!

Tovább...
 
Kedvezményes virágvásár Székesfehérváron Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2011. május 13.

ImageIdén is kedvezményes áron vásárolhatnak egynyári virágpalántákat a székesfehérváriak. A Városgondnokság ugyanis ismét meghirdeti akcióját: ma 8 és 17 óra között, szombaton pedig 8 és 14 óra között vásárolhatják meg a Bioritmus kertészetben (Székesfehérvár, Szeder köz 2.) és az Árvácska Virágboltban (Székesfehérvár Béla u. 4.) 45 Ft/db áron a kiszemelt növényeket a városlakók.

Tovább...
 
Hangverseny az emberkereskedelem ellen Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2011. május 13.

ImageJótékonysági napot szervezett az emberkereskedelem ellen a Közéleti Kör. A rendezvényen előadás, hangverseny, táncház és szeretetvendégség várta az érdeklődőket, akikből volt bőven: csaknem kilencven ember gyűlt össze a Hermann László Zeneiskola nagytermében, ahol az előadók felhívták a jelenlévők figyelmét arra, hogy milyen óriási problémát jelent az emberkereskedelem a mai korban is: évente 300 lányt visznek el Magyarországról az emberkereskedők! E statisztikai adat Európai szinten „kis számnak” tűnhet, ám ne felejtsük el: ez 300 emberi életet jelent!

Tovább...
 
Sikeresen kezelték a tüdőrákos beteget - figyelemfelkeltésül 900 km-t gyalogolt Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2011. május 13.

ImageA KPS Diagnosztikai Központ szervezésében tartott sajtótájékoztatón bemutatkozott az első olyan daganatos beteg, aki már a diagnózist követően a hagyományos kemoterápiás és sugárkezelések helyett molekulárisan célzott, személyre szabott kezelést kapott, és arra kiválóan reagált. A sikeresen kezelt tüdőrákos beteg 900 km-et - mintegy „El Camino”- távolságot – gyalogolt azzal a céllal, hogy felhívja a figyelmet az „újfajta” daganatellenes kezelések, illetve az azt lehetővé tevő diagnosztikai módszerek jelentőségére.

Tovább...
 
<< Első < Előző 1561 1562 1563 1564 1565 1566 1567 1568 1569 1570 Következő > Utolsó >>

Eredmények 17205 - 17215 / 20386